bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Že je všechno v pohodě? Pozor na to, co říkáš, varuje Therrien St. Louise

4. prosince 2023, 13:00

David Zlomek

Prostě to pořád není ono. Fanoušci Montrealu by po letech průměru či podprůměru rádi viděli nějaký pokrok, nicméně ten nepřichází. Martin St. Louis, trenér výběru, však říká, že je situace stále pod kontrolou.

To se však nelíbilo někdejšímu lodivodovi Canadiens Michelu Therrienovi.

Po čtvrteční drtivé prohře 1:5 s Floridou Panthers stál Martin St. Louis před hloučkem novinářů a stále dokola opakoval, že jeho tým hrál dobře a odvedl dobrou práci.

Tyto výroky však spíše vyvolaly úsměvy a nechápavé pohledy než cokoliv jiného. Hlavou kroutil i zmiňovaný Therrien, který si na toto téma nebral servítky.

"Upřímně řečeno, mám s tím problém. Jsme v NHL, nehrajeme v sobotu ráno zápasy přípravek, kde jste rádi, že se děti baví. Omlouvám se, ale takhle to prostě v lize nefunguje,“ nebral si servítky zkušený trenér.

Bývalý šéf lavičky Habs také na základě svých bohatých zkušeností z trenérské kariéry dodal, že po potupných porážkách létaly po šatně odpadkové koše a padaly rány na stůl. Therrien správně podotkl, že tým nemůže růst tím, že se smíří s porážkou.

"Když to slyším, zní to, jako by bylo všechno v pořádku. A tady to začíná být nebezpečné. Podívejte se na Buffalo Sabres... Mají skvělé hráče, ale vyrostli na tom, že přijímají prohry jako normální věc. Prohra musí bolet,“ dodal Therrien.

Po víkendové prohře po prodloužení s Detroitem byl St. Louis mnohem ostřejší.

Je to potřeba, jelikož jeho tým se ne a ne vymanit z podprůměru. Ostatně, všechny týmy v lize mají více vítězství v základní hrací době než Montreal, který je momentálně na čtyřech z 24 utkání. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.