bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Columbus zaútočí na sedmé vítězství v řadě. Jak dopadne první Pensylvánské derby sezóny?

27. listopadu 2017, 20:20

Lukáš Podleśny

Již posedmé v řadě se Columbus bude moct radovat z plného zisku, avšak Montreal se na svém ledě nedá zadarmo. Dále bude k vidění první Pensylvánské derby letošního ročníku, dva souboje z opačných polovin tabulky nebo zajímavé střetnutí Chicaga s Anaheimem.

01:00 New Jersey Devils – Florida Panthers

Na úvod nočního programu se utkají dva bývalé týmy Jaromíra Jágra. New Jersey na svém ledě přivítá Floridu a bude jasným favoritem.  Devils totiž od začátku sezóny udržují stabilní formu, díky které jsou momentálně druhým celkem Východní konference. Naopak Florida je v tabulce Východní konference předposlední, přičemž je třetím nejhůře bránícím celkem. Z jedenácti venkovních utkání má dokonce pouze tři vítězství.

Lídři kanadského bodování: Taylor Hall 26 (8+18) – Vincent Trocheck 22 (9+13)

Očekávaní brankáři: Cory Schneider – Roberto Luongo

01:00 Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers

Vůbec poprvé v letošní sezóně se utká Pittsburgh s Philadelphií. Od Pensylvánského derby se očekává parádní představení plné gólů, strkanic, soubojů a rvaček. Favoritem však každopádně budou domácí, kteří mají o pět bodů více než jejich soupeř a ve svém posledním utkání dokázali přerušit sérii tří porážek. Ve prospěch Tučňáků navíc hraje také aktuální forma Letci, kteří padli v sedmi zápasech v řadě. Na druhou stranu, Philadelphia vyhrála poslední dvě Pensylvánské derby hraná v březnu 2017.

Lídři kanadského bodování: Phil Kessel 31 (11+20) – Jakub Voráček29 (7+22)

Očekávaní brankáři: Matt Murray – Brian Elliott

01:30 Montreal Canadiens – Columbus Blue Jackets

Domácí hokejisté se nadále ohromně trápí. Dlouhodobě by Montreal měl patřit k nejlepším týmům ligy, ale momentálně je ve Východní konferenci až čtrnáctý. Jenže před posledním utkáním už byl zcela fit Carey Price a hned z toho proti Buffalu byla nula při 36 zákrocích. Navíc o motivaci mají Canadiens postarán, neboť před rokem od Columbusu obdrželi debakl 0:10. Právě Blue Jackets by však měli mít navrch i v nočním utkání, neboť momentálně drží sérii sedmi vítězství. Dokonce jsou Tortorellovi svěřenci nejlépe bránícím celkem ligy.

Lídři kanadského bodování: Jonathan Drouin 15 (3+12) – Artěmij Panarin 15 (5+10)

Očekávaní brankáři: Carey Price – Sergej Bobrovskij

02:00 Winnipeg Jets – Minnesota Wild

Stíhačky letos patří k největším překvapením. Po 23 utkáních je Winnipeg třetím týmem Západní konference, přičemž má jednu z nejlepších obran v lize. Doma navíc vyhrál poslední tři zápasy. Minnesota se naopak poměrně trápí a zatím se nemůže odpíchnout k nějaké delší úspěšné sérii. V posledních dnech se Wild zlepšují, nicméně nadále jsou na Západě až jedenáctí. Na druhou stranu má Minnesota jednu z těch lepších ofenzív.

Lídři kanadského bodování: Mark Scheifele 25 (11+14) – Eric Staal 21 (8+13)

Očekávaní brankáři: Connor Hellebuyck – Devan Dubnyk

02:30 Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks

V posledním utkání nočního programu se utkají dva týmy, od kterých se očekávalo více. Chicago je momentálně deváté, Anaheim dokonce až třináctý. Oba celky nemají zrovna oslnivý útok ani obranu, oba postrádají nějaký výrazný přísun bodů od většího počtu hráčů. Domácím se letos nedaří především na domácím ledě, hostům naopak venku. Poslední vzájemné zápasy vyšly lépe Kačerům, kteří vyhráli 1:0 a 4:0. Chicago tedy soupeři má, co vracet.

Lídři kanadského bodování: Patrick Kane 22 (9+13) – Rickard Rakell 18 (8+10)

Očekávaní brankáři: Corey Crawford – John Gibson

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.