bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jediný noční souboj obstará Dallas s Minnesotou, ukončí Wild špatnou sérii?

20. prosince 2021, 19:25

Lukáš Mihal

Zápasů je čím dál méně. V NHL se zrušila všechna utkání mezi kanadskými a americkými týmy, kvůli čemuž budeme v noci sledovat jen jedno střetnutí. V něm změří síly jediné dva týmy v celé soutěži, které oblékají zelenou barvu – Dallas a Minnesota. Navážou Stars na předchozí triumf nad Chicagem nebo se Wild dočkají ukončení šňůry proher, která čítá už tři zápasy?

Dallas je bez zranění klíčového hráče, avšak Minnesota od posledního zápasu postrádá Jareda Spurgeona, který svému týmu dnes může hodně chybět.

Wild navíc prohráli už třikrát za sebou, ve všech případech to bylo velmi těsné, o body se bojovalo až do posledních sekund. I přesto se Minnesota pořád nachází na prvním místě Západní konference, ale už nutně potřebuje opět sbírat body.

Dallas se ještě nedávno nacházel v podobné mizérii, avšak špatnou šňůru konečně prolomil proti Chicagu, kde se dvěma góly zaskvěl Joe Pavelski.

Nyní Stars nutně potřebují další body, pokud chtějí na konci ročníku myslet na play-off, protože na západě mu aktuálně patří až dvanáctá příčka. Právě Joe Pavelski by k tomu mohl výrazně pomoci, jelikož je nejproduktivnějším hráčem svého týmu a další body určitě bude chtít získat i proti Minnesotě.

02:30 Dallas Stars – Minnesota Wild

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.