bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přeruší Toronto a Chicago sérii porážek? Vancouver se pokusí konečně porazit New Jersey

1. listopadu 2017, 20:00

Lukáš Podleśny

Pět utkání je na programu v noci ze středy na čtvrtek. Na domácím ledě se představí Chicago či Edmonton, tedy celky, které by potřebovaly zvítězit. Špatnou formu se v Anaheimu pokusí vyvrátit Toronto, Vancouver se poprvé od roku 2014 pokusí porazit Ďábly a zlepšující se výkony chce potvrdit San Jose.

01:00 Chicago Blackhawks – Philadelphia Flyers

Domácí se po dobrém začátku sezóny trápí. V posledních šesti utkáních totiž vybojovali pouze jedno vítězství a propadli se na 11. místo Západní konference. Právě v rámci konference je navíc Chicago druhým nejčastěji inkasujícím týmem. Ani Philadelphia nemá ideální formu, avšak při podobném počtu obdržených branek je na Východě osmá. Nicméně naposledy si na Letce vyšlápla velmi slabá Arizona.

Lídři týmů: Patrick Kane 12 (5+7) – Jakub Voráček 16 (2+14)

Očekávaní brankáři: Corey Crawford – Brian Elliott

01:30 Edmonton Oilers – Pittsburgh Penguins

Olejáři se zatím hodně trápí. V posledních dnech sice zaznamenali pár vítězství, avšak s pouhými sedmi body jsou v Západní konferenci předposlední. Navíc se Edmontonu nedaří v útoku, který je s 22 góly vůbec nejhorší v lize. Také Pittsburgh vyloženě nezáří, nicméně ve srovnání s Edmontonem je na tom výrazně lépe. Aktuálně šesté místo Východní konference si Pens drží se ziskem 15 bodů, avšak z posledních dvou utkání mají skóre 2:9!

Lídři týmů: Jevgenij Malkin 13 (5+8) – Connor McDavid 11 (5+6)

Očekávaní brankáři: Cam Talbot – Matt Murray

03:00 Anaheim Ducks – Toronto Maple Leafs

Po hodně slabém začátku se Anaheim pomalu zvedá, naopak Toronto má přesně opačnou tendenci. Kačeři vyhráli čtyři z posledních pět utkání, Javorové listy ve stejném počtu zápasů čtyřikrát padly. Souboj sedmých týmů obou konferencí může nabídnout zajímavou podívanou, ve které by mělo padat hodně branek. V posledních dvou vzájemných utkáních se radoval Anaheim,v jehož prospěch hraje i aktuální forma.

Lídři týmů:  Andrew Cogliano 9 (3+6) – Auston Matthews 16 (9+7)

Očekávaní brankáři: John Gibson – Frederik Andersen

03:00 Vancouver Canucks – New Jersey Devils

Čtvrtým soubojem noci bude souboj mezi aktuálně jedněmi z nejlepších týmů NHL. Vancouver je v Západní konferenci na krásném čtvrtém místě, New Jersey je na Východě dokonce druhé. Oba týmy vyhrály čtyři z posledních pěti zápasů, nicméně statistiky favorizují New Jersey. Kosatky totiž doma nezáří, naopak New Jersey je venku skvělé. Navíc od roku 2014 Ďáblové vyhráli všech pět vzájemných zápasů.

Lídři týmů: Brock Boeser 9 (2+7) – Taylor Hall 13 (3+10)

Očekávaní brankáři: Jacob Markström – Cory Schneider

03:30 San Jose Sharks – Nashville Predators

Domácí hokejisté se po špatném začátku zápasu zvedají a v posledních utkáních se jim opravdu daří. Žraloci jsou momentálně na osmém místě Západní konference a před svým dnešním soupeřem jsou o dvě pozice výše. Naopak Nashville v posledních dnech nepředvádí zrovna fantastickou formu, kvůli čemuž zaznamenal mírný propad. Navíc mají Predátoři záporné skóre, což nenasvědčuje o silné ofenzívě.

Lídři týmů: Logan Couture 12 (8+4) – Filip Forsberg 13 (8+5)

Očekávaní brankáři: Martin Jones – Pekka Rinne

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.