bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington bude hostit San Jose. Podaří se Flyers konečně vyhrát?

4. prosince 2017, 20:17

Lukáš Podleśny

Hned na úvod nočního programu se odehraje zřejmě nejzajímavější zápas. Washington se v souboji sedmých celků utká se San Jose. Již toto utkání může nabudit české fanoušky. Pak sice bude hrát Florida s Ostrovany, avšak duely Nashville – Boston a Calgary – Philadelphia budou plné českých hokejistů.

01:00 Washington Capitals – San Jose Sharks

Washington zatím nenavazuje na výsledky z posledních sezón, kdy se držel na čele Východní konference. Ani San Jose však po slabém začátku nezáří a zatím se oba celky drží shodně na sedmém místě. Oba týmy si ale drží solidní formu! Washington vyhrál pět z posledních sedmi utkání, San Jose ze sedmi posledních zápasů jen jednou nebodovalo. Nicméně vzájemné zápasy minulých sezón hovoří ve prospěch Žraloků.

Očekávaní brankáři: Braden Holtby – Martin Jones

01:30 Florida Panthers – New York Islanders

Další duel bude bez českého zastoupení. Slabá Florida na svém ledě přivítá výborně hrající Islanders. Ostrované sice v posledním utkání po přestřelce podlehli Ottawě, ale předtím zaznamenali sedm výher z devíti utkání. Naopak Florida prohrála dvakrát v řadě, a jakožto čtrnáctý celek Východní konference dnes rozhodně nebude favoritem. Navíc na domácím ledě Panteři vyhráli jen pět z dvanácti zápasů.

Očekávaní brankáři: Roberto Luongo – Jaroslav Halák

02:00 Nashville Predators – Boston Bruins

Predátoři proti Medvědům, třetí tým Západní konference proti desátému týmu Východní konference. Právě díky umístění celků vypadá utkání jednoznačně. Jenže Boston se v posledních dnech herně zvedá a ze sedmi zápasů nedávno prohrál jen v jednom případě. Na druhou stranu Nashville je na domácím ledě prakticky k neporažení. V listopadu dokonce doma neprohrál ani jedno ze šesti utkání a ve své aréně Medvědy naposledy třikrát za sebou porazil.

Očekávaní brankáři: Pekka Rinne – Anton Chudobin

03:00 Calgary Flames – Philadelphia Flyers

Domácí sice vypadli z elitní osmičky, avšak přesto je dnes musíme favorizovat. Desátý tým Západní konference v posledních utkáních střídá vítězství s porážkami a naposledy padl v poměru 5:7, nicméně ve srovnání s Letci to nic není. Philadelphia totiž nevyhrála již desetkrát za sebou a poslední dva vzájemné zápasy nenapovídají tomu, že by se špatná série měla ukončit. Na ledě Calgary vyhráli hosté naposledy na Nový rok 2014!

Očekávaní brankáři: Mike Smith – Brian Elliott

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.